Verzending


LET OP: Vanwege COVID-19 kunnen de levertijden langer zijn dan hieronder is aangegeven. Wij hopen op je begrip.

Bij Cool-Air verkopen wij onze producten aan klanten over de hele wereld. De reden waarom de levertijd bij ons wat langer is dan bij de meeste andere webshops is omdat wij gelijk vanuit onze leverancier verzenden. Doordat wij met deze leveranciers werken besparen wij enorm op opslagkosten, met als gevolg dat wij onze producten voor een hele scherpe prijs aan jou kunnen aanbieden. Hierdoor kan het zijn dat er voor jouw land een langere levertijd geldt dan dat je wellicht gewend ben. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige levertijden.

Werelddeel/land Kosten Levertijd
USA Gratis 1-3 Werkdagen
Canada $3.79 2-4 Werkdagen
Zuid-Amerika
$4.69
5-10 Werkdagen
Australië Gratis 1-3 Werkdagen

Zuid Amerika

$3.92
5-10 Werkdagen
Nederland Gratis 5-15 Werkdagen
België Gratis 5-15 Werkdagen
Duitsland €2.49

7-14 Werkdagen

Frankrijk €2.99 7-14 Werkdagen
Spanje €3.49 7-14 Werkdagen
Engeland €4.19 7-10 Werkdagen
De rest van Europa €4.89 10-15 Werkdagen
Afrika €9.79 15-25 Werkdagen
Azië $4.92 1-3 Werkdagen


Wij verwerken bestellingen tussen Maandag en Vrijdag. Bestellingen worden binnen 1 
werkdag verwerkt en de volgende dag verzonden. We verzenden niet in het weekend. In situaties waar producten erg gewild zijn kan de verwerkingstijd langer dan 3 dagen duren.

*Wij garanderen geen levertijden, deze zijn geschat.

Controleer of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn we genoodzaakt jou te benaderen. Dit kan voor vertraging in je bestelling zorgen. Vertraging kan ook door de douane worden veroorzaakt.

Meerdere artikelen besteld?
Als je meerdere artikelen hebt besteld kan het zijn dat deze niet tegelijkertijd bij je aankomen wanneer deze niet van dezelfde leverancier afkomstig zijn. Bedankt voor je begrip!

Vertraging?
Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een bestelling vertraging heeft. Duurt de vertraging langer dan een week? Neem dan even contact met ons op.

Let op: Aangegeven verzendtijden zijn slechts schattingen en geen garantie. De verzendtijden zijn aangegeven in werkdagen, dit wil dus zeggen dat weekenden hier niet bij zijn inbegrepen.